Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Andreea Raicu Iubit

Andreea Raicu Iubit. Astfel Andreea Raicu și Matei Stratan care este fostul iubit al Mădălinei Ghenea ar forma un nou cuplu ori cel puțin așa reiese din imaginile cu vedeta de televiziune în care părăsește casa. Andreea Raicu pare mai liniștită împlinită și fericită ca niciodată. Experiența în India pare că i-a priit iar acum se simte împăcată și mulțumită.

Relatie Oficializata Madalina Ghenea Iubeste Din Nou White Dress Wedding Dresses Style [ 854 x 1065 Pixel ]
Relatie Oficializata Madalina Ghenea Iubeste Din Nou White Dress Wedding Dresses Style

Imediat cum a ajuns în care de hotel unde este cazată Andreea Raicu a filmat totul iar pe pat se pot observa două pălării.

Andreea Raicu a fost cândva iubita lui Cristian Chivu a lui Tudor Chirilă sau a lui Horia Tecău însă niciunul nu a dus-o pe fosta prezentatoare tv la altar. Ea a debutat ca model și a câștigat câteva concursuri importante de modelling. Andreea Raicu a trăit alături de Tudor Chirilă o poveste de iubire controversată.

A debutat ca model câștigând câteva importante concursuri de modelling apoi a intrat în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca Big Brother și Megastar. Andreea Raicu Citește cele mai noi știri despre Andreea Raicu. Andreea Raicu nu are un iubit oficial deși de-a lungul anilor a avut numeroase relații.

18 iulie 1977 București România este o vedetă de televiziune din România. După ani întregi în care s-a confruntat cu depresia când nu mai găsea niciun motiv să trăiască şi îşi petrecea zile întrezi plângând în casă Andreea Raicu. Maria Marinescu si Andreea Raicu si-au impartit iubitii de-a lungul timpului doar ca creatoarea de moda a avut mai mult noroc si s-a si casatorit cu unul dintre ei si anume afaceristul francez Frank Colin.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV Andreea Raicu nu s-a sfiit să le mărturisească fanilor săi că este într-o nouă relație. În cinci ani de relaţie cei doi au trecut prin numeroase împăcări şi despărţiri aceasta fiind considerată una dintre cele mai controversate dintre relațiile Andreei Raicu. Citeste mai mult andreea raicu fostul Mădălinei Ghenea Matei Stratan nou iubit surprinsă vila milionarului.

Andreea Raicu s-a născut pe 18 iulie 1977 în București și este o vedetă de televiziune din România. S-au cunoscut în 2006 atunci când s-au afișat și pentru prima oară în calitate de cuplu la un concert al trupei Voltaj. Andreea Raicu s-a iubit in secret cu sotul Mariei Marinescu.

Vedeta a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în trecut în poveștile ei de iubire. Andreea Raicu fotografiată când a ieșit din casa lui Matei Stratan fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Andreea Raicu a iesit public cu o declaratie dupa ce un fost iubit Frank Colin in prezent aflat in inchisoare din Franta si in plin divort cu Maria Marinescu pur si simplu a desfiintat-o intr-o postare pe o retea sociala.

Relatie Oficializata Madalina Ghenea Iubeste Din Nou White Dress Wedding Dresses Style [ 854 x 1065 Pixel ]

Relatie Oficializata Madalina Ghenea Iubeste Din Nou White Dress Wedding Dresses Style

Pin Di Stil De Viata [ 854 x 1068 Pixel ]

Pin Di Stil De Viata

Andreea Raicu Pe Coperta Revistei Unica Ianuarie 2015 Hair Mane Bd Nordului Dresses Fashion Strapless Top [ 1351 x 1018 Pixel ]

Andreea Raicu Pe Coperta Revistei Unica Ianuarie 2015 Hair Mane Bd Nordului Dresses Fashion Strapless Top

Pin On Stil De Viata [ 540 x 675 Pixel ]

Pin On Stil De Viata

Pin On 2017 [ 960 x 960 Pixel ]

Pin On 2017

7 Gesturi Simple Prin Care Un Barbat Iti Arata Ca Te Iubeste Off Shoulder Dress Strapless Dress Off Shoulder [ 445 x 735 Pixel ]

7 Gesturi Simple Prin Care Un Barbat Iti Arata Ca Te Iubeste Off Shoulder Dress Strapless Dress Off Shoulder

Pin On Stil De Viata [ 560 x 736 Pixel ]

Pin On Stil De Viata

Pin On Enjoy [ 854 x 1068 Pixel ]

Pin On Enjoy

Suspectezi Ca Iubitul E Inca Indragostit De Fosta Semne Ca Il Bantuie Fantoma Trecutului Breakup Free High Resolution Photos Hands [ 1024 x 819 Pixel ]

Suspectezi Ca Iubitul E Inca Indragostit De Fosta Semne Ca Il Bantuie Fantoma Trecutului Breakup Free High Resolution Photos Hands

Pin On Push Present Ideas [ 1280 x 1024 Pixel ]

Pin On Push Present Ideas

Pin On Timp Liber [ 1335 x 1670 Pixel ]

Pin On Timp Liber

Pin On Stil De Viata [ 1233 x 1899 Pixel ]

Pin On Stil De Viata

Adaugă Pin Pe My Stuff [ 1600 x 956 Pixel ]

Adaugă Pin Pe My Stuff

Pin On Stil De Viata [ 683 x 1024 Pixel ]

Pin On Stil De Viata

Pin On Stil De Viata [ 629 x 1063 Pixel ]

Pin On Stil De Viata

Pin Auf Stil De Viata [ 1335 x 2000 Pixel ]

Pin Auf Stil De Viata

Pin On Beauty File [ 2000 x 2000 Pixel ]

Pin On Beauty File

Pin On Stil De Viata [ 588 x 736 Pixel ]

Pin On Stil De Viata

Laguna Blanca School Graduate Awarded Rhodes Scholarship Scholarships Student Awards Graduate Studies [ 655 x 700 Pixel ]

Laguna Blanca School Graduate Awarded Rhodes Scholarship Scholarships Student Awards Graduate Studies

Pin By Cristina Sas On Citate Words Aura Movie Posters [ 1334 x 750 Pixel ]

Pin By Cristina Sas On Citate Words Aura Movie Posters